Prenumerera på Alastor Press utgivning! Det är det bästa sättet att stödja oss. Det är lojala läsare som gör att vi kunnat hålla på och ge ut smal sekelskifteslitteratur i över tjugo år. Prenumeranterna gör det möjligt för oss att planera och skapar något slags förutsägbarhet i detta gungfly som är den svenska bokmarknaden.

Som prenumerant förbinder man sig till att köpa all vår utgivning vilket i praktiken innebär mellan 0 och 4 böcker per år. Oftast blir det 1 eller 2. (Klassikerserien är undantagen prenumerationen, eftersom många prenumeranter redan har originalutgåvan stående i bokhyllan.) I gengäld får man böckerna till ett bra pris och då och då en liten gåva. Vi trycker också oregelbundet upp en gåvoskrift i handnumrerade exemplar med en dekadent novell eller essä som inte går att köpa i handeln. Den skickas endast ut till våra prenumeranter som tack för ert värdefulla stöd.
 
För att prenumerera på Alastors utgivning, skicka ett mejl till info@alastorpress.com med din adress och telefonnummer och ange PRENUMERANT som ämne.